Šādā veidā var pagatavot jebkuru gaļas veidu! Neviens gabaliņš nepaliks pāri! Neticami garšīgi un ārkārtīgi vienkārši – tieši tas, kas nepieciešams svētku galdam.
Kad izmēģinājām pirmo reizi, nosaukums radās pats no sevis! Izmēģiniet arī jūs, un nešaubos, ka teiksiet: “Tas ir lieliski!” Uzreiz varu pateikt, ka viena no pamatsastāvdaļām šajā receptē ir cietasi siets, tomēr ar daudziem trikiem un niansēm.
Cietie sieri, piemēram, parmezāns, Čedaras siers vai Gruyère, bieži ir ar izteiktu, bagātīgu un dažreiz pikantu garšu. Tie papildina cūkgaļas saldeni sāļo garšu un piešķir ēdienam dziļāku, sarežģītāku garšas profilu. Cūkgaļas maigā un bagātīgā garša harmonizējas ar cietā siera intensitāti, radot līdzsvarotu garšas kombināciju.
Cepot cieto sieru, tas labi kūst un veido kraukšķīgu garoziņu. Šī zelta garoziņa piešķir ēdienam patīkamu kontrastu starp mīksto un sulīgo cūkgaļu un kraukšķīgo, bagātīgo siera slāni.
Pazīstams šefpavārs ieteica padomus, kā pagatavot pārsteidzoši garšīgu kartupeļu biezeni
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Pagatavošanas gaita:
Gaļu sagriežu apmēram centimetru biezos gabaliņos. Jūs varat izmantot jebkuru gaļu!
Gaļu pārliek piemērotā traukā, pievieno tomātu pastu un melnos piparus. Kārtīgi samaisa. Nav sāls! Tomātu pastas vietā varat izmantot tomātu mērci. Lieku ledusskapī uz vismaz 6 stundām…
Tad izņemu gaļu no ledusskapja, iesāli un lieku uz cepešpannas. Es izmantoju silikona paklājiņu, bet var izmantot arī parasto cepamo papīru.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk pārējos soļus